Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een springkasteel bij Coverit te huren?

– Je vindt de huurprijs van elk springkasteel vermeld in onze webshop. Dit is de huurprijs voor 1 dag. Wil je meerdere dagen huren? Dan krijg je het springkasteel op de tweede dag aan de helft van de prijs.
– Bij de huurprijs wordt een levering- en afhaalkost gerekend. Dit bedrag is afhankelijk van je locatie (land en postcode) ten opzichte van het dichtstbijzijnde distributiepunt in België of Nederland. Op die manier krijg je de laagste leverkost en een snelle levering.

Wat zit er standaard inbegrepen bij het reserveren van een springkasteel?

– Bij het reserveren van een springkasteel zit er standaard gratis levering in binnen een straal van 20km vanaf ons magazijn te Lebbeke, slecht weer garantie, grondzeil, verlengkabel 25m en veranker materiaal. Al onze springkastelen zijn gekeurd en veilig bevonden conform de Belgische wetgeving.

Waar moet ik voor zorgen als klant?

– Stopcontact van 220V en 16A
– 1m vrije ruimte rondom het springkasteel
– Iemand ter plaatse die ons kan zeggen waar het springkasteel exact moet komen OF er moeten op voorhand duidelijke afspraken gemaakt worden
– Vrije doorgang van ca. 1m, indien trappen en obstakels dient dit zeker vermeld te worden
– Voor levering door het huis dient er vooraf contact opgenomen te worden om het te bespreken
– Gezien de afmetingen en gewicht van de springkastelen is het niet mogelijk dit over omheiningen, muren, draden e.d. te dragen

Wanneer gebeurt de levering?

– Je kan onze springkastelen per dag huren. Dit betekent dat je attracties kan huren van 9 tot 21 uur.
– Wij leveren je springkasteel vanaf 9u ’s morgens en halen deze ’s avonds terug op.
– Voor de levering geef je een startuur en einduur op waarna wij contact met je opnemen om een precies tijdstip van levering en afhalen af te spreken.

Wanneer gebeurt de ophaling?

– Je kan zelf in het contactformulier het uur opgeven tot wanneer het zeker moet blijven staan. Wij proberen ook hier zo goed mogelijk alles ingepland te krijgen dat we nooit veel vroeger als het gevraagde uur zullen ophalen.
– De ophalingen zijn steeds ’s avonds tenzij anders overeen gekomen. Hetzij dezelfde avond aan de prijs voor 1 dag hetzij de avond nadien waarbij de tweede dag aan de helft van de prijs is.

Wat zijn de leveringskosten?

– De lever- en afhaalkosten worden berekend op basis van je postcode.
– We leveren gratis 20km rondom Lebbeke. Buiten deze zone voorzien we een meerprijs afhankelijk van het aantal gereden kilometer.

Moet het springkasteel gereinigd worden?

– Neen, je hoeft het springkasteel niet te reinigen.
– Onze springkastelen worden na elk gebruik schoongemaakt en zorgvuldig onderhouden. We vragen enkel al het speelgoed te verwijderen en geen confetti te strooien tijdens gebruik.